Lening op afbetaling bij Ferratum


Heb je snel een lening op afbetaling nodig? Dan kun je bij Ferratum terecht, bij deze geldverstrekker kun je namelijk snel en gemakkelijk een minilening afsluiten.

De kenmerken van een minileningBij een minilening hebben we het over een lening op afbetaling van een klein bedrag. Bij Ferratum kun je maximaal 800 euro lenen tegen een relatief hoge rente, namelijk 13,99%. De rente is zo hoog, doordat Ferratum een hoog risico loopt met betrekking tot de kans dat het geld terug betaald kan worden. Er vindt namelijk geen check plaats bij het BKR. Ferratum heeft ervoor gekozen om geen contact op te nemen met het BKR over eventuele schulden, zodat de aanvraag van de minilening nog sneller goedgekeurd kan worden. Hierdoor beschik je ook snel over je geld, namelijk binnen 24 uur nadat de lening op afbetaling is goed gekeurd.

Zoals zojuist aangegeven gaat het bij deze geldverstrekker over kleine bedragen, je kunt hier namelijk maar maximaal 800 euro lenen. Om voor dit geld in aanmerking te komen vraagt de geldverstrekker een garantiesteller. Dit kan iemand zijn uit je omgeving die kan aantonen dat die in staat is om de lening terug te betalen als jij dat niet bent, maar dat kan ook Global Garantuee. Op deze manier probeert Ferratum de kans te verkleinen dat je het bedrag uiteindelijk niet terug betaald.

De minilening moet binnen een relatief snelle periode terug betaald worden. In die meeste gevallen als het geleende bedrag onder de 500 euro valt, vragen zij om het binnen 15 of 30 dagen terug te betalen. Maar mocht het boven de 500 euro liggen, dan krijg je 45 dagen de tijd.

Het aanvragen van een lening op afbetaling bij Ferratum

Als eenmaal is vastgesteld dat je in aanmerking komt voor een kleine lening op afbetaling bij deze geldverstrekker wordt het bedrag, de rentepercentage en een termijn waarbinnen de lening met rente weer moet worden terug betaald bepaald. De lening begint dan ook weer te lopen zodra het geld op je rekening wordt gestort.

Zolang de lening op tijd terug wordt betaald is er niets aan de hand. Mocht dat niet het geval zijn, dan wordt er een beroep gedaan op je garantiesteller. Deze moet dan de lening die jij hebt afgesloten voor je betalen en hebben dan een vordering op jou. Veel mensen komen onnodig in de problemen door minileningen, doordat zij vaak gebruik maken van minileningen om hun vaste lasten weer te kunnen betalen. Voordat je een minilening afsluit is het dus belangrijk dat je hier goed over na denkt.

Kortom, ben jij op zoek naar een lening op afbetaling waarbij je snel over je geld beschikt en heb je geen groot bedrag nodig? Ga dan ook zeker eens kijken bij Ferratum voor de voorwaarden. Ook is het handig om te weten of je bij deze geldverstrekker in aanmerking komt voor een minilening. Wil je meer weten over de lening op afbetaling, informeer dan op de website van River Websolutions en vind daar meer informatie. Hier kun je ook meteen een afspraak maken om een de lening op afbetaling te bespreken.