Lening op afbetaling bij de leningmakelaar


Wil je een lening op afbetaling afsluiten met de gunstigste voorwaarden voor jouw situatie? Sluit dan een persoonlijke lening af via leningmakelaar. Als je een aanvraag doet tot het afsluiten van een persoonlijke lening gaat deze bemiddelaar op zoek naar een geldverstrekker met de gunstigste voorwaarden in jouw geval. Op deze manier ben je er zeker van dat je de beste lening op afbetaling afsluit in jouw situatie.

Verschillende voorwaarden om een persoonlijke lening af te sluiten

Om in aanmerking tot komen voor een persoonlijke lening via deze aanbieder verzamelt deze eerst de benodigde gegevens, zoals je inkomen, het inkomen van je partner, je vaste lasten en eventuele eigendommen. Verder vindt er uiteraard ook een controle plaats bij het BKR, als je bij deze instantie een aantekening hebt wordt het erg lastig om een lening op afbetaling af te sluiten. Uiteraard is het niet altijd onmogelijk om alsnog een persoonlijke lening af te kunnen sluiten, dit is vaak helemaal afhankelijk van de ernst van de aantekening en de eisen die de verschillende geldverstrekkers eisen. Geef bij de aanvraag van een lening wel altijd eerlijk aan of je een aantekening hebt bij het BKR om ervoor te zorgen dat je een goede naam blijft houden. Het verzwijgen van een schuld heeft in dit geval geen zin omdat het toch nagekeken wordt. Daarbij is het niet alleen ongunstig voor de geldverstrekker om jou een persoonlijke lening te verstrekken als je schulden hebt, maar ook voor jezelf. Je komt hierdoor namelijk alleen maar in de problemen.

Het verzamelen van gegevens van verschillende leningen op afbetaling

Als het eenmaal duidelijk is of je wel in aanmerking komt voor een lening, wordt de hoogte van de lening en de gewenste aflossingstermijn besproken. Aan de hand van deze gegevens gaat de leningmakelaar kijken of hij een gunstige lening kan vinden die prima past binnen de huidige situatie en de wensen. Om dit tot een succes te brengen gaat deze bemiddelaar bij minimaal 30 geldverstrekkers een offerte aanvragen en kijkt zij naar de voorwaarden en wat de gevolgen zijn van de voorwaarden voor jouw financiële situatie. Niet iedere verstrekker hanteert namelijk dezelfde voorwaarden en deze kunnen inhoudelijk verschillen. Zo kan het zijn dat de maximale hoogte kan verschillen per geldverstrekker, maar ook de hoogte van de rente en de aflossingstermijn waarin je de lening afbetaalt moet hebben.

Aan de hand van de verschillende offertes zal de leningmakelaar een afspraak met je maken om te bekijken welke leningen op afbetaling in jouw situatie het gunstigste is en zal zij ook een advies uitbrengen. Uiteraard ben je altijd vrij in de keuze of je het advies ook daadwerkelijk op wil volgen en zullen verschillende geldverstrekkers met je besproken worden.

Kortom, wil je er zeker van zijn dat je de meest gunstige lening afsluit in jouw situatie? Sluit dan een lening op afbetaling af via de leningmakelaar. Specialisten gaat dan voor jou op zoek naar verschillende geldverstrekkers met de meest gunstige voorwaarden. Bij verschillende geldverstrekkers zullen ook offertes worden opgevraagd enzovoorts. Aan de hand van deze offertes en andere gegevens zal de leningmakelaar een advies uitbrengen met het oog op de beste geldverstrekker.